Allra första post i mitt blogg

HEJ!

Jag är jätteglad att jag har kommit igång med min idé om att öppna en webb-butik och erbjuda silversmycken från mitt land Mexiko. Butiken heter MEXQUISIT. Det har varit en lång process och ibland stressigt. Det finns många saker att hålla reda på till exempel registrerar sig på Skatteverket, skapa en snygg webb-sida, välja rätt betalning tjänst , post tjänst, emballage leverantörer, mm. Framför allt tog det tid att välja de rätta leverantörerna i Mexiko som tillverkar utmärkta produkter med stor kvalitet och annorlunda stil.

Drömmen kommer snart att bli verklig. Min man har också bidragit till det. Han gör allt om teknik och sånt som jag inte är duktig på, och jag förbereder de andra sakerna. Vi är ett superteam!

Jag kommer att posta några kommentarer då och då om hur det går till med denna spännande väg till bandklippning på invigning av Mexquisit.se!!! Det ska bli spännande!!!!