Mors dag har passerat!

Örhängen sterlingsilver, hjärta med hamrad silver finish. Perfekt present på mors dag.
Gliese

Mors dag har passerat… jo i Mexiko i alla fall. Moders dag  i Mexiko är den 10 maj och det är en väldigt hög dag. Vi firar mamma med en middagsträff där alla barn och kanske barnbarn samlas och ger henne presenter som smycken, blommor (det här är en måste), parfym, choklad, m.m. Ibland är det orättvis för henne om mamman har en stor familj eftersom hon får laga matt i sin speciell  dag for hela gängen. Några andra familjer gå ut till mammas favorit restaurang och firar dagen på detta sätt. Det tycker jag är nog bättre, Det är alltid skön att slippa laga mat. I Sverige har mors dag den 29 maj inte än passerat självklart. Ni har förfarande tid för att planera något spännande för att fira med henne. Ni kan också passa på och kicka vår webb-butik med unika och annorlunda silversmycken som kan visa hur mycket ni älskar era mammor. Vi har 16% rabatt på alla produkter t.o.m. den 31 maj. Använd koden “Morsdag16” i kassan.